Svenska Logga in partners

Byggnadssäkerhet

Området byggnadssäkerhet förändras och går från grundläggande larmövervakning till integrerade säkerhetssystem. Internet of Things gör det möjligt att förbättra säkerheten och förhindra kritisk förlust genom övervakning i realtid. Sensorer kan snabbt integreras och IoT-teknik gör det möjligt att bygga säkerhetssystem som kan konfigureras, uppdateras och slås på och av säkert över luften.

Att skydda liv, byggnader och tillgångar är vårt mål. Våra tillförlitliga och säkra lösningar för övervakade, smarta larm inkluderar inbrottslarm och branddetektering, samt nödlarm, åtkomstkontroll och videoövervakning. Våra tjänster erbjuds som kompletta integrerade säkerhetslösningar och är enkla att driftsätta.

 

Fördelar:

  • Räddar liv och skyddar tillgångar
  • Förhindrar stilleståndstid
  • Förhindrar störningar och sabotage
  • Sänker kostnader


Typiska kundapplikationer:

Så använder SECITS Sweden AddSecures lösning för kameraövervakning

SECITS Sweden AB, leverantör av nästa generations IP-baserade säkerhetslösningar, använder sig av AddSecure Link för kameraövervakning. Magnus Carlsson, ansvarig för Region Väst, förklarar hur det går till.

 

 

Byggnadssäkerhet

Många av oss åker hiss dagligen och tack vare nogräknade förvaltare och administratörer fungerar de i de flesta fall problemfritt. För kunder med högt ställda krav erbjuder vi larmkommunikation med möjlighet till dubbelriktad talförbindelse och säker nödkommunikation via mobilnät.