Svenska Logga in partners

AddSecure Link Go

För dig som snabbt vill komma igång

 

AddSecure Link Go är vår plug-and-play lösning och passar företag som snabbt vill komma igång med att koppla upp installerade system. Vanliga användningsområden är passagesystem, larmsystem, styrsystem för hiss, kameror och andra fjärrsystem för administration och övervakning.
AddSecure Link Go består av säker, krypterad uppkoppling och som tillval finns en robust och pålitlig router.

 

Kom igång snabbt och enkelt
AddSecure Link Go är enkel att driftsätta och levereras som ett komplett föraktiverat kit med SIM-kort och VPN-access. Perfekt när du snabbt och enkelt vill skapa en säker uppkoppling till installerade system. Du kan ansluta passagesystem, larmsystem, styrsystem för hiss, kameror och andra system som kommunicerar via en IP-port.

Anpassade abonnemang
Beroende på dina behov finns det ett antal standardabonnemang med olika datavolymer att välja mellan:

Fixed 50 MB
Fixed 100 MB
Fixed 200 MB
Fixed 500 MB
Fixed 2 GB
Fixed 10 GB
Fixed 50 GB
Fixed 100 GB

Komplett kit med router
För dig som också behöver en router finns detta som tillval i AddSecure Link Go. Du får då ett komplett förkonfigurerat kit som innehåller en robust 4G-router  komplett med antenner och strömförsörjning, ett AddSecure Link-abonnemang och en VPN-access för säker uppkoppling. Med andra ord, allt du behöver för att komma igång på ett enkelt sätt.

IT-tekniker on-demand

När du behöver teknisk hjälp eller vill göra förändringar använder du vår tjänst IT-tekniker on-demand.

Beställ följande alternativ här:

AddSecure Link Go (endast SIM)

AddSecure Link Go router

AddSecure Link Go med router

 

 

Vanliga frågor

 • Hur gör jag en beställning?

  Klicka på länken "BESTÄLL HÄR" eller kontakta någon av våra säljare på telefon 020-32 20 00

 • Vad kostar det?

  AddSecure Link Go säljs genom våra registrerade återförsäljare och partners. Under "Kontakt & Support" finner du en lista med alla våra parters från Ystad och Trelleborg i söder upp till Boden och Kalix i norr. Kontakta gärna någon av våra partners eller vår säljavdelning för mer information.

 • Jag ska sätta upp ett system och behöver nå Internet från installationsplatsen. Kan jag det med AddSecure Link Go?

  Ja det går bra. Funktionen "Access out" är aktiverad så alla applikationer som ansluts bakom AddSecure Link Go routern har åtkomst till Internet. Detta behövs ofta om appar och liknande ska fungera med de installerade systemen.

 • Routern har två portar. Kan jag använda båda portarna?

  Ja. Portarna är märkta ETH0 & ETH1.

 • Hur vet jag om jag har bra 4G mottagning?

  På routern finns fem indikeringar som visar vilken signalstyrka som finns. Om det är dålig mottagning kan du flytta på routern eller ansluta en annan 4G antenn. I vårt sortiment hittar du lämplig antenn. Routern har SMA hane kontakt.

 • Vad menas med "en säker VPN-anslutning"?

  För att nå utrustning som anslutits till en AddSecure Link Go router behövs en VPN-access. En VPN-access är ett certifikat som installeras på din dator. AddSecure tilldelar vilka VPN-accesser som ska få tillgång till vilka routrar. När du vill koppla upp dig till det system som är anslutet till routern öppnar du först VPN-accessen. En säker tunnel skapas då mellan din dator och routern. All datatrafik sker i ett skyddat nät helt dolt för andra användare.

 • Finns det WiFi på routern?

  Ja det gör det men WiFi är normalt avstängt i AddSecure Link Go. Om du vill att vi innan leverans öppnar WiFi i ditt AddSecure Link Go paket gör du en anteckning om det i fältet för "Övriga meddelanden" på beställningsformuläret.

 • Vad är IT-tekniker On Demand?

  Många tycker att det är krångligt att gå in i en router för att göra inställningar. Man vet inte om man har gjort allt rätt. Med vår tjänst IT-tekniker On Demand kopplar vi upp oss och gör de förändringar du önskar i routern.

Låt oss prata IoT

Hör av dig till oss redan idag för ett möte där vi tillsammans diskuterar era behov och utmaningar och hur vi kan hjälpa er med dessa. Välkommen!

Kontakta oss