Svenska Logga in partners

IoT Communications

IoT enkelt, säkert och med full kontroll – tre anledningar att välja en kommunikationslösning från AddSecure

 

IoT-säkerhet – enklare än du tror

Vi har kommunikationslösningar som är både enkla och säkra och ger dig full kontroll.

Läs »

 

Internet of things gör vår värld bättre men hur är det med säkerheten?

IoT (Internet of Things), eller M2M (maskin-till-maskin) som det också kallas, handlar om att koppla upp olika typer av enheter till internet. Det kan vara alltifrån maskiner, fordon och byggnader till hissar och larm. IoT är en viktig del av digitaliseringen av vårt samhälle. Den nya, smarta tekniken kommer att kunna bidra till att lösa flera stora samhällsutmaningar. IoT gör det möjligt att öka resurseffektiviteten, minska energiförbrukningen, hålla människor friskare och göra våra samhällen tryggare.

Men med ett allt mer uppkopplat samhälle ökar också riskerna. Dina uppkopplade enheter är sårbara om inte rätt skydd finns på plats. Obehöriga kan ta sig in i ditt nätverk, enheterna kan utsättas för angrepp av hackare och känslig information kan exponeras.

 

IoT-säkerhet – enklare än du tror

IoT-säkerhet kan vara enklare än du tror. Vår filosofi utgår ifrån säkerhet och enkelhet. På AddSecure har vi säkerhet i våra gener eftersom vi har jobbat med säker kommunikation sedan 70-talet. Är en lösning för krånglig finns det risk att den inte används på rätt sätt - eller inte alls - och den blir därmed inte säker. Välj därför en enkel och säker IoT-lösning som ger dig full kontroll.

Lär mer: Webbinarium on demand - IT-säkerhet för samhällsviktiga funktioner – vad krävs?

AddSecure Link – Lika enkelt som 1, 2, 3

Med AddSecure Link får du en kommunikationslösning som är både enkel och säker och ger dig full kontroll. Du konfigurerar och hanterar dina egna, säkra nätverk i tre enkla steg.

  1. Skapa ett eget privat nätverk (VPN)
    Med AddSecure Link är det enkelt att skapa ett eget privat nätverk på bara några minuter, även för personer som inte har teknisk kompetens eller särskild nätverkskunskap.
  2. Beställ och aktivera SIM-kort
    Allt du behöver för att komma igång är tillgång till webbportalen, Link Manager, där du beställer så många SIM-kort som du behöver och aktiverar dessa med önskad profil och abonnemang.
  3. Tilldela behörigheter
    Från webbportalen skapar du också - snabbt och enkelt - säker tillgång för din personal till de olika nätverken. Det är lika lätt att senare återkalla behörigheten.

Inga externa IT-konsulter eller tekniker behövs.

 

Ladda ner beställningsformuläret för Link

 

 

IoT-lösningar för din bransch

Enkelt beskrivet handlar IoT om att koppla upp och fjärrstyra, reglera och avläsa olika processer, maskiner eller produkter över internet.

En IoT-lösning gör det möjligt för ditt företag att optimera verksamheten, sänka kostnader, skapa nya intäktsströmmar och öka kundnöjdheten. IoT hjälper dig också att hantera allt strängare regulatoriska krav och säkerhetskrav.

Våra IoT-lösningar används inom en rad områden. Läs mer om de olika branscherna och ta del av våra kundcase här:

 

Vårt IoT-erbjudande

Med en kommunikationslösning från AddSecure får du en enkel och säker IoT-lösning som du själv har full kontroll över. Vi har lång erfarenhet av att jobba med kommunikation och säkerhet, och erbjuder ett komplett utbud av tjänster. Vilken IoT-lösning passar ditt företag bäst?

   

AddSecure Link

För dig som vill ha en komplett, skalbar IoT-lösning som du själv kan administrera

AddSecure Link är vår flexibla helhetslösning som passar företag som, på ett enkelt och säkert sätt, vill koppla upp och hantera ett större antal enheter. Lösningen ger dig full kontroll och är lätt att skala upp vid behov. 
AddSecure Link består av en kommunikationsplattform, webbportalen Link Manager och säker uppkoppling mot internet. Detta ger dig möjlighet att själv aktivera och välja abonnemang, bygga nya VPN-nät och administrera behörigheter till servicetekniker.

 

 

AddSecure Link Go

För dig som snabbt vill komma igång

AddSecure Link Go är vår plug-and-play lösning och passar företag som snabbt vill komma igång med att koppla upp installerade system. Vanliga användningsområden är passagesystem, larmsystem, styrsystem för hiss, kameror och andra fjärrsystem för administration och övervakning. 
AddSecure Link Go består av säker, krypterad uppkoppling och som tillval finns en robust och pålitlig router.

 

 

 

Låt oss prata IoT

Hör av dig till oss redan idag för ett möte där vi tillsammans diskuterar era behov och utmaningar och hur vi kan hjälpa er med dessa. Välkommen!

 

Kontakta oss