Svenska Logga in partners

Vårt erbjudande

IoT enkelt, säkert och med full kontroll – tre anledningar att välja en kommunikationslösning från oss. Vi har lång erfarenhet av att jobba med kommunikation och säkerhet, och erbjuder ett komplett utbud av tjänster.  Vilken IoT-lösning passar ditt företag bäst?

 

AddSecure Link

För dig som vill ha en komplett, skalbar IoT-lösning som du själv kan administrera

AddSecure Link är vår flexibla helhetslösning som passar företag som, på ett enkelt och säkert sätt, vill koppla upp och hantera ett större antal enheter. Lösningen ger dig full kontroll och är lätt att skala upp vid behov.
AddSecure Link består av en kommunikationsplattform, webbportalen Link Manager och säker uppkoppling mot internet. Detta ger dig möjlighet att själv aktivera och välja abonnemang, bygga nya VPN-nät och administrera behörigheter.

 

AddSecure Go

För dig som snabbt vill komma igång

AddSecure Go är vår plug-and-play lösning och passar företag som snabbt vill komma igång med att koppla upp installerade system. Vanliga användningsområden är passagesystem, larmsystem, styrsystem för hiss, kameror och andra fjärrsystem för administration och övervakning.
AddSecure Go består av säker, krypterad uppkoppling och som tillval finns en robust och pålitlig router.

 

Lär mer: Webbinarium on demand - AddSecure Link-familjen

 

Link-support
För oss är det viktigt att du som kund känner en trygghet i att du alltid kan få den hjälp du behöver oavsett om ditt ärende gäller användarfrågor eller är av mer teknisk karaktär. Du når våra kunniga supportmedarbetare på (+46) 08-685 15 50.

 

 

 

 

Låt oss prata IoT

Hör av dig till oss redan idag för ett möte där vi tillsammans diskuterar era behov och utmaningar och hur vi kan hjälpa er med dessa. Välkommen!

 

Kontakta oss