Svenska Logga in partners

AddSecure Link

För dig som vill ha en komplett, skalbar IoT-lösning som du själv kan administrera

AddSecure Link är vår flexibla helhetslösning som passar företag som, på ett enkelt och säkert sätt, vill koppla upp och hantera ett större antal enheter. Lösningen ger dig full kontroll och är lätt att skala upp vid behov.
AddSecure Link består av en kommunikationsplattform, webbportalen Link Manager och säker uppkoppling mot internet.
Detta ger dig möjlighet att själv aktivera och välja abonnemang, bygga nya VPN-nät och administrera behörigheter.


AddSecure Link i korthet –
Lika enkelt som 1, 2, 3

Med AddSecure Link får du en kommunikationslösning som är både enkel och säker och ger dig full kontroll. Du konfigurerar och hanterar dina egna, säkra nätverk i tre enkla steg.

  1. Skapa ett eget privat nätverk (VPN)
    Med AddSecure Link är det enkelt att skapa ett eget privat nätverk på bara några minuter, även för personer som inte har teknisk kompetens eller särskild nätverkskunskap.
  2. Beställ och aktivera SIM-kort
    Allt du behöver för att komma igång är tillgång till webbportalen, Link Manager, där du beställer så många SIM-kort som du behöver och aktiverar dessa med önskad profil och abonnemang.
  3. 3. Tilldela behörigheter
    Från webbportalen skapar du också - snabbt och enkelt - säker tillgång för din personal till de olika nätverken. Det är lika lätt att senare återkalla behörigheten.

Inga externa IT-konsulter eller tekniker behövs utan ditt företag kan komma igång direkt.

Ladda ner beställningsformuläret för Link

 

IoT enkelt, säkert och med full kontroll

En av de största utmaningarna med att skapa en IoT-lösning är att bygga en säker sådan. Att lägga till lager av säkerhet efteråt kan ofta visa sig vara svårt. Med vår helhetslösning AddSecure Link får du en säker IoT-lösning från start genom ett privat nätverk (VPN) som omfattar alla enheter som ska kommunicera med varandra. Nätverket är helt isolerat från vanlig internettrafik och stängt för obehöriga användare. Vid behov kan fler privat nätverk skapas för att till exempel separera dina kunder från varandra.

AddSecure Link består av följande komponenter; en kommunikationsplattform, webbportalen Link Manager och säker uppkoppling mot internet.

 

Kommunikationsplattformen

IoT-kommunikationsplattformen genererar automatiskt ett privat nätverk (VPN) och låter dig sedan koppla upp dina enheter till nätverket. På så sätt får du kontroll över vilka enheter som får tillgång till nätverket - allt på ett snabbt, enkelt och säkert sätt.


Link Manager

Med vårt webbaserade verktyg Link Manager kan du på ett enkelt sätt hantera och konfigurera dina nätverk och uppkopplade enheter. Inga specialistkunskaper krävs. Gränssnittet är mycket intuitivt och levereras med tydliga instruktioner. Det innebär mindre risk för mänskliga fel, vilket ger ökad säkerhet till din lösning.

Enkelt att administrera
Att vara ansvarig för IoT-nätverk kan var utmanade då det ofta är svårt att ha överblick över konfigurationen, behöriga användare och uppkopplade enheter. Link Manager gör det enkelt att planera, sätta upp och hantera ditt IoT-nätverk.

Med Link Manager beställer du nya säkra uppkopplingar, väljer abonnemangsform och påbörjar, ändrar eller avslutar abonnemang. Allt med bara några enstaka klick.

En stor fördel med Link Manager är att du hanterar allt i ett och samma verktyg och du behöver inte, som med andra SIM-managementverktyg på marknaden, komplettera med manuella rutiner eller fristående verktyg för Network Management och brandväggar.

Få full kontroll
Link Manager ger en snabb och tydlig överblick över alla dina uppkopplade enheter. Du ser vilken enhet som kommunicerar med vilket nätverk och det är också lätt att se vilken behörighetsnivå olika användare har, vilka de är och vilka nätverk och enheter de har tillgång till. Obehöriga personer eller enheter hindras att få tillgång till dina nätverk.

Överblicken i Link Manager ger dig också möjlighet att följa kostnader och vilken mängd data som har använts. Sätt enkelt ett max-tak för den datamängd som får användas för varje enhet så får du full kontroll över din förbrukning och slipper kostsamma överraskningar.

Skalbart
Med Link Manager kan du skala upp dina nätverk efter behov. Om du vill lägga till fler uppkopplingar är det bara att beställa nya SIM-kort via portalen som vi sedan levererar  förkonfigurerade. Du kan även lägga till enheter som inte använder SIM-kort till dina nätverk, så länge enheterna stöder Open VPN-certifikat. Om ditt system växer, växer AddSecure Link med det.


Säker uppkoppling

För att en enhet ska kunna kommunicera inom ett privat nätverk krävs en säker mobil uppkoppling mot internet. AddSecure Link använder antingen 2G, 3G eller 4G-uppkoppling beroende på hur mycket data som behövs. När stora datamängder behöver överföras övergår trafiken till ett 4G-nätverk, allt för att klara av de mest krävande situationerna.

Vår kommunikationslösning är operatörsoberoende och vi kan leverera den antingen roaming-baserad eller kopplad till en viss mobiloperatör. Dina uppkopplade enheter tilldelas en fast IP-adress och är enbart tillgängliga för användare och enheter som fått behörighet till just ditt specifika nätverk. Uppgifterna är skyddade och ingen obehörig åtkomst till information eller enheter är möjlig.

 

Låt oss prata IoT

Hör av dig till oss redan idag för ett möte där vi tillsammans diskuterar era behov och utmaningar och hur vi kan hjälpa er med dessa. Välkommen!

 

Kontakta oss