Svenska Logga in partners

AddSecure Link Go

För dig som snabbt vill komma igång

 

AddSecure Link Go är vår plug-and-play lösning och passar företag som snabbt vill komma igång med att koppla upp installerade system. Vanliga användningsområden är passagesystem, larmsystem, styrsystem för hiss, kameror och andra fjärrsystem för administration och övervakning.
AddSecure Link Go består av säker, krypterad uppkoppling och som tillval finns en robust och pålitlig router.

 

Kom igång snabbt och enkelt
Link Go är enkel att driftsätta och levereras som ett komplett föraktiverat kit med SIM-kort och VPN-access. Perfekt när du snabbt och enkelt vill skapa en säker uppkoppling till installerade system. Du kan ansluta passagesystem, larmsystem, styrsystem för hiss, kameror och andra system som kommunicerar via en IP-port.

Anpassade abonnemang
Beroende på dina behov finns det ett antal standardabonnemang med olika datavolymer att välja mellan:

Fixed 50 MB
Fixed 100 MB
Fixed 200 MB
Fixed 500 MB
Fixed 2 GB
Fixed 10 GB
Fixed 50 GB
Fixed 100 GB

Komplett kit med router
För dig som också behöver en router finns detta som tillval i Link Go. Du får då ett komplett förkonfigurerat kit som innehåller en robust 4G-router  komplett med antenner och strömförsörjning, ett AddSecure Link-abonnemang och en VPN-access för säker uppkoppling. Med andra ord, allt du behöver för att komma igång på ett enkelt sätt.

IT-tekniker on-demand

När du behöver teknisk hjälp eller vill göra förändringar använder du vår tjänst IT-tekniker on-demand.

Beställ följande alternativ här:

AddSecure Link Go (endast SIM)

AddSecure Link Go med router

 

 

Vanliga frågor

 • Hur gör jag en beställning?

  Beställ via våra tre val här på hemsidan eller kontakta någon av våra säljare på telefon 08-685 15 00.

 • Vad kostar det?

  För info om priser så hänvisar vi till vår kundsupport på telefonnummer 020-322000, val 3 eller kontakta vår säljavdelning.

 • Jag ska sätta upp ett system och behöver nå Internet från installationsplatsen. Kan jag det med AddSecure Link Go?

  Ja, det går bra. Funktionen ”Access out” finns som en tilläggstjänst.

 • Routern har två portar. Kan jag använda båda portarna?

  Ja. Portarna är märkta ETH0 & ETH1.

 • Hur vet jag om jag har bra 4G mottagning?

  På routern finns fem indikeringar som visar vilken signalstyrka som finns. Om det är dålig mottagning kan du flytta på routern eller ansluta en annan 4G antenn. I vårt sortiment hittar du lämplig antenn. Routern har SMA hane kontakt.

 • Vad menas med "en säker VPN-anslutning"?

  För att nå utrustning som anslutits till en AddSecure Link Go router behövs en VPN-access. En VPN-access är ett certifikat som installeras på din dator. AddSecure tilldelar vilka VPN-accesser som ska få tillgång till vilka routrar. När du vill koppla upp dig till det system som är anslutet till routern öppnar du först VPN-accessen. En säker tunnel skapas då mellan din dator och routern. All datatrafik sker i ett skyddat nät helt dolt för andra användare.

 • Finns det WiFi på routern?

  Ja det gör det men WiFi är normalt avstängt i Link Go. Om du vill att vi innan leverans öppnar WiFi i ditt Link Go paket gör du en anteckning om det i fältet för "Övriga meddelanden" på beställningsformuläret.

 • Vad är ”Customer specific configuration support”?

  Många tycker att det är krångligt att gå in i en router för att göra inställningar. Med denna tjänst så får du hjälp av vår support med dem inställningar som du efterfrågar.

Låt oss prata IoT

Hör av dig till oss redan idag för ett möte där vi tillsammans diskuterar era behov och utmaningar och hur vi kan hjälpa er med dessa. Välkommen!

Kontakta oss