Svenska Logga in partners
Tilläggstjänster

AddSecure Airborne Manager - ger dig full koll på dina larmsändare från mobilen

Med förenklad driftsättning och full kontroll på larmsändarna blir appen AddSecure Airborne Manager det självklara verktyget för dig som installerar säkerhetsprodukter. Dessutom kan du nu erbjuda dina kunder möjlighet att själva styra sitt larm från mobilen.

Med Airborne Manager kan du enkelt se information om sändare, se status på ingångar och styra sändarens utgångar direkt från mobilen. Som installatör blir appen ditt mobila verktyg på fältet och är ett bra komplement till AddView.

Du kan nu erbjuda slutanvändaren möjlighet att från valfri plats sköta till- och frånkoppling av larmet, öppna grindar eller styra belysning. Eftersom det är en öppen lösning finns inga begränsningar för vilken typ av system som kan styras med appen.

För att nå maximal säkerhet har installatörens åtkomst till sändaren via appen begränsats.

Lär mer: Webbinarium on demand - Airborne manager (tidigare AddSecure App)


Nyttiga länker: 

Beställningsblankett
AppStore    
GooglePlay

Har du frågor om AddSecure App? Kontakta oss gärna

Vanliga frågor

 • Hur kommer jag igång med Appen som installatör?

  Börja med att ladda ner Appen från AppStore eller GooglePlay.
  Kontakta Support för aktivering av access till appen, invänta sedan ditt bekräftelsemail.

  När du sedan loggat in i Appen kan du lägga till de sändare du har behörighet till med hjälp av sändarnas telefonnummer (MSISDN).

  För tillgång till sändarnas in- och utgångar trycker du på knappen för kommunikationstest på sändaren och får då full behörighet i fyra timmar. Om du gör sändaren spänningslös eller startar om den behöver funktionen återaktiveras. Notera att sändaren kräver version 1.24.20 eller nyare för denna funktionalitet.

  Om du behöver permanent åtkomst till sändarens in- och utgångar kontaktar du kunden/abonnemangsinnehavaren, som i sin tur kontaktar AddSecure.

 • Hur kommer jag igång med Appen som slutanvändare?

  Börja med att ladda ner Appen från AppStore eller GooglePlay.

  Ladda sedan ner blanketten för åtkomstaktivering och skicka den ifylld till Support. Du erhåller sedan ett bekräftelsemail med all information du behöver.
  Tjänsten Respons behöver vara aktiverad för att full funktionalitet skall vara tillgänglig i Appen.

 • För vilka produkter fungerar Appen?

  Appen fungerar med sändare i Airborne familjen, till exempel DC dual.

 • Vilka funktioner stöds i Appen?

  Du kan se status på ingångar, se status på och styra utgångar, visa sändarinformation innehållande status för bland annat signalstyrka, strömförsörjning och sabotage.

 • Vad kostar det?

  Appen är helt kostnadsfri att ladda ner och installera. Vill du ha tillgång till sändarnas in- och utgångar behöver tjänsten Respons vara aktiverad.
  Tjänsten beställs från Support.

  Installatörer som använder appen i samband med driftsättning och felsökning får kostnadsfritt full åtkomst till sändaren genom att trycka på knappen för kommunikationstest (tidsbegränsat till fyra timmar).

 • Vem kan använda Appen till mina sändare?

  Din säkerhet är viktig för oss. För att få access till en sändare kontrollerar vi alltid vem som är behörig ägare innan ett konto aktiveras. Kontot aktiveras därför alltid av vår Support.
  Installatörer som använder appen i samband med driftsättning och felsökning får full åtkomst till sändaren under en fyra timmars period genom att trycka på knappen för kommunikationstest.

 • Hur ger jag min installatör permanent tillgång till mina sändare?

  Om du behöver permanent åtkomst till sändarens in- och utgångar kontaktar du kunden/abonnemangsinnehavaren som i sin tur kontaktar AddSecure.

Återförsäljare

Hitta din återförsäljare
Jag vill bli kontaktad