Svenska Logga in partners

WEBBINARIUM: Så säkerställer du att dina hissar är trygga och säkra

Vet du hur många av era hissar som fortfarande använder analoga larm trots att de är uppkopplade på mobilnätet? Är du helt säker på att larmet kommer fram – varje gång?

Välkommen att se ett kostnadsfritt webbinarium der vi visar hur du kan säkra upp dina hisslarm för framtiden och samtidigt få full kontroll på dem i en app tillsammans med dina övriga larm.

I många fastigheter idag kan det vara svårt att veta om nödtelefonin i hissar verkligen fungerar. Larmen från de flesta nödtelefoner i hissar överförs fortfarande analogt, vilket i värsta fall medför att ingen hör ropet på hjälp från den person som fastnat i hissen. 

Konsekvenserna av detta kan bli onödigt stor – inte bara för den drabbade, utan även för den fastighetsansvarige.För maximal tillförlitlighet krävs moderna digitala larm för nödtelefoni och samma övervakning som för brandlarm.

 

WEBBINARIUM: Så säkerställer du att dina hissar är trygga och säkra.

Se webinarium on-demand här:

 

 • Träffa AddSecure på Fastighetsmässan i Kista den 6-7 mars

  Är du ansvarig för att hisslarmet fungerar?
  I många fastigheter idag kan det vara svårt att veta om nödtelefonin i hissar verkligen fungerar
  Larmen från de flesta nödtelefoner i hissar överförs fortfarande analogt, vilket i värsta fall medför att ingen hör ropet på hjälp från personen som fastnat i hissen.

  Konsekvenserna av detta kan bli onödigt stor – inte bara för den drabbade, utan även för den fastighetsansvarige.

  Möt AddSecure i monter A:04 så berättar vi för er hur ni kan tidsbespara och säkra upp er hisslarmskommunikation och mycket mer.

  Fribiljett finns här:

  Have a safe day!

 • Webinarium: Trygg skola - säkert system

  Den 8:e november är du välkommen på ett kostnadsfritt webinarium där vi tittar på hur framtidens trygga skola kan fungera – redan idag. För varje skola är elevernas säkerhet viktigare än något annat. AddSecure erbjuder tjänster som skyddar vid scenarios som överfall, olycka, brand, utrymning eller inrymning. Ett högsäkert system för manuella och automatiska larm och säkerhetsåtgärder utgör grunden för optimal krishantering – med sekundsnabb spridning av information och instruktioner till personal, elever, väktare eller larmcentral. Systemet samlar in alla typer av larm – manuella och automatiska – för att sedan sekundsnabbt sprida instruktioner och information till personal, väktare, elever eller larmcentral.
  Vårt system kombinerar det fasta larmet som varnar för brand, inbrott och systemdrift med manuella larm. De bärbara personlarmen kan via en mobil app, manövertablåer eller pekskärmar snabbt aktivera olika åtgärder.

  Vid varje scenario kan AddSecure School Safety:

  • Skicka information med position till vald grupp av mottagare
  • Skicka information till utvalda informationsskärmar, CiS
  • Larma en extern larmcentral
  • Ändra/styra säkerhetsnivå för t ex in- och utpassage

  Varmt välkommen!

  WEBINARIUM: TRYGG SKOLA - SÄKERT SYSTEM MED TJÄNSTEN SCHOOL SAFETY FRÅN ADDSECURE
  Datum: 8 november
  Tid: 15.00-15.45
  Föreläsare: Per-Martin Hedström, Produktchef

   

  Anmäl dig här!

   

 • Rakeldagen 2018, den 11 oktober på Kistamässan.

  Larmhantering och styrning när det är som bäst! Vi visar hur ni på ett effektivt och funktionellt sätt kan hantera inkommande händelser genom att: sprida information, kalla in personal, larma ut, låsa/öppna dörrar tända/släcka lampor, meddela andra larmcentraler. TeleCallsystemet kombinerar Rakel/Tetra med andra bärare på ett unikt och effektivt sätt.

  Kom och träffa oss så kan vi visa följande:

  • Vår puplic safety plattform TeleCall
  • Vår säkra kommunikationslösning Addsecure LINK
  • Vår lösning för Utility via Addsecure Smart Grids.
  • Vi visar också lösningar för Skolsäkerhet, personlarm, trygghetslarm, säker larmkommunikation samt effektiv spridning och hantering av kritisk larminformation vid t.ex. incidenter.

   

  Have a safe day!

   

 • SKYDD 23-25 oktober

  SKYDD-mässan närmar sig med stormsteg, vi på AddSecure arbetar med det sista förberedelserna för att välkomna er till oss i montrarna A08:10, A08:02 och A10:04.

  I monter A08:10 får du möjligheten att träffa oss på AddSecure, se våra teknik och helhets-lösningar inom larm- och IoT-kommunikation.

  Vi håller seminarium i montern varje dag.

  Seminaretider under mässdagarna i monter A08:10:

  10.00-10.30: Skolsäkerhet, när varje sekund räknas!
  11.00-11.30: Corepixel, väljer att säkra sina kommunikationslösningar för kamera med AddSecure
  14.00-14.30: Extronic och AddSecures helhetslösning för säkrade larmsystem
  15.00-15.30: Gör IoT enkelt med AddSecure Link-familjen

  Upptäck hur du som kund till AddSecure bidrar till ett tryggare samhälle, boka in möte nu med oss till mässan. Vi ser fram emot att träffa dig!

  Have a safe day!

Visa tidigare