Svenska Logga in partners

On-demond webinarium: Trygg skola - säkert system

För varje skola är elevernas säkerhet viktigare än något annat. AddSecure erbjuder tjänster som skyddar vid scenarios som överfall, olycka, brand, utrymning eller inrymning. Ett högsäkert system för manuella och automatiska larm och säkerhetsåtgärder utgör grunden för optimal krishantering – med sekundsnabb spridning av information och instruktioner till personal, elever, väktare eller larmcentral. Systemet samlar in alla typer av larm – manuella och automatiska – för att sedan sekundsnabbt sprida instruktioner och information till personal, väktare, elever eller larmcentral.
Vårt system kombinerar det fasta larmet som varnar för brand, inbrott och systemdrift med manuella larm. De bärbara personlarmen kan via en mobil app, manövertablåer eller pekskärmar snabbt aktivera olika åtgärder.

Vid varje scenario kan AddSecure School Safety:

 • Skicka information med position till vald grupp av mottagare
 • Skicka information till utvalda informationsskärmar, CiS
 • Larma en extern larmcentral
 • Ändra/styra säkerhetsnivå för t ex in- och utpassage

Varmt välkommen!

WEBINARIUM: TRYGG SKOLA - SÄKERT SYSTEM MED TJÄNSTEN SCHOOL SAFETY FRÅN ADDSECURE

Se on-demond här:

 

 • On-demond WEBBINARIUM: Så säkerställer du att dina hissar är trygga och säkra

  Vet du hur många av era hissar som fortfarande använder analoga larm trots att de är uppkopplade på mobilnätet? Är du helt säker på att larmet kommer fram – varje gång?

  Välkommen att se ett kostnadsfritt webbinarium der vi visar hur du kan säkra upp dina hisslarm för framtiden och samtidigt få full kontroll på dem i en app tillsammans med dina övriga larm.

  I många fastigheter idag kan det vara svårt att veta om nödtelefonin i hissar verkligen fungerar. Larmen från de flesta nödtelefoner i hissar överförs fortfarande analogt, vilket i värsta fall medför att ingen hör ropet på hjälp från den person som fastnat i hissen. 

  Konsekvenserna av detta kan bli onödigt stor – inte bara för den drabbade, utan även för den fastighetsansvarige.För maximal tillförlitlighet krävs moderna digitala larm för nödtelefoni och samma övervakning som för brandlarm.

   

  WEBBINARIUM: Så säkerställer du att dina hissar är trygga och säkra.

  Se webinarium on-demand här:

   

 • On-demond webinarium - Gör IoT enkelt med AddSecure Link-familjen

  Välkommen på webinarium om hur AddSecure Link-familjen gör IOT enkelt.

  Med AddSecure Link får du en kommunikationslösning som är både enkel och säker och ger dig full kontroll. Du konfigurerar och hanterar dina egna, säkra nätverk i tre enkla steg.
   

  Gör IoT enkelt med AddSecure Link-familjen

  Se on-demond här:

   

   

 • On-demond webinarium - tilläggstjänst AddView och appen AddSecure App


  Med vår tilläggstjänst AddView och appen AddSecure App får du och dina kunder full koll på larmsändare och larmhantering. Nu bjuder vi in till två webinarier där vi visar hur tjänsterna fungerar, och där det finns gott om tid att ställa frågor!


   

  WEBINARIUM: KONTROLL
  PÅ LARMHANTERINGEN 
  MED TJÄNSTEN ADDVIEW

  Se on-demond här:

   

   

  WEBINARIUM: FULL KOLL PÅ
  DINA LARMSÄNDARE FRÅN
  MOBILEN MED ADDSECURE-APPEN
   Se on-demond här:

   

   

 • 171123 Pressmeddelande AddSecure tilldelat pris Best IoT Innovation

  AddSecure har tilldelats “Best Innovative Achievement Award within IoT Security”
  AddSecure Link, en säker IoT-kommunikationsplattform, har utsetts till en av de mest innovativa produkterna inom IoT-säkerhet av Detektor Internationals jury.

   

  Den 21 november, i samband med Sectech, hölls den 18:e upplagan av Detektor International Award i Victoriahallen på Stockholmsmässan. AddSecure, en ledande leverantör av lösningar för säkrad kritisk kommunikation, tilldelades priset ”Best Innovative Achievement within IoT Security".

  Det prestigefyllda Detektor International Award-priset är en bekräftelse och ett erkännande av produkter som uppfyller kriterierna för enastående innovationer och som bidrar till säkerhetsindustrins framsteg.

  AddSecure Link är en säker IoT-kommunikationsplattform, som kopplar upp enheter via mobilnät och internet. Lösningen ansågs av DI-juryn vara en av de mest innovativa produkterna i sin kategori.

  Juryns motivering
  Juryns motivering lät: Att skapa ett säkert internt IoT-kommunikationssystem har aldrig varit enklare. AddSecure Link erbjuder det kompletta paketet.

  – Vi på AddSecure är naturligtvis mycket glada och stolta över att ha tilldelats detta pris och ser detta som en bekräftelse på den framgångsrika IoT-satsning vi påbörjade för runt ett och halvt år sedan, säger Mats Genberg, försäljningschef på AddSecure, som tog emot priset.

  AddSecure Link enkelt och säkert
  En av de största utmaningarna för alla som vill utveckla en IoT-lösning är att skapa en säker sådan. Med AddSecure Link är säkerhet inbyggt från början genom att automatisera uppbyggnaden av privata nätverk, som innefattar alla enheter som ska kommunicera. Nätverken är helt skilda från vanlig internettrafik och stängda för obehörig åtkomst. Enkelheten i lösningen gör att vem som helst kan skapa en säker VPN-lösning för sina enheter på några minuter.

  Om priset
  Priset instiftades av facktidningen Detektor International år 2000 för att premiera företag som utvecklar produkter och tjänster som präglas av innovation och/eller erbjuder en extraordinär säkerhetslösning som möter marknadens verkliga behov.

  Om juryn
  Detektor International Award-juryn består av medlemmar av Detektors globala redaktionsråd som följer säkerhetsmarknadens stora flöde av nya produkter och tjänster på nära håll via sin 24/7 nyhetsbevakning samt genom att närvara på de stora säkerhetsmässorna världen över.

  För mer information kontakta:
  Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure
  Mobil: +46 70 689 52 08, email: kristina.grandin@addsecure.se

  Om Detektor International Award
  Detektor International, ett av de mest inflytande säkerhetsmedierna inom EU, syftar med Detektor International Award (DI Award) att belöna och uppmuntra forskning och utveckling inom säkerhetsteknikområdet. Priset är en bekräftelse och ett erkännande av produkter som uppfyller kriterierna för enastående innovationer och som bidrar till utvecklingen av säkerhetsbranschen. Detektor-priset är fyra kategorier; Larm & Detektion, ID & Access Control, Videoövervakning (CCTV) och IoT Security Product.

  Om AddSecure
  AddSecure är en ledande aktör inom säkrad kritisk kommunikation. Vi förser över 40 000 kunder och partner runt om i Europa
  med säkra kommunikationslösningar inom övervakade larm och kritisk IoT-kommunikation. Våra lösningar, som hjälper till att rädda liv, skydda egendom och säkra viktiga samhällsfunktioner, är flexibla, lätta att installera och bidrar till att öka våra kunders konkurrenskraft.

  Företaget som grundades i början av 1970-talet har gedigen erfarenhet inom säkerhetsområdet och en tradition av att anpassa sig till marknadens behov. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för morgondagens säkerhetsutmaningar.
  Företaget har regionala kontor och ett nätverk av distributörer runt om i Europa och sysselsätter cirka 160 anställda.
  AddSecure ingår i AddSecure Group, som ägs av Abry Partners. Andra företag i AddSecure-koncernen är Chiron, en ledande leverantör av avancerade Larm över IP (AoIP) och Smart Grid Networks, en leverantör av smarta lösningar för nätverksautomation
  och digital kommunikation inom energisektorn. För mer information, besök www.addsecure.se

Visa tidigare