Svenska Logga in partners

AddSecure-gruppen

AddSecure Group är ledande europeisk leverantör av säkra kritiska kommunikationslösningar. Med mer än 50 000 kunder över hela världen med nära 400 000 anslutningar och 1 miljon levererade enheter, vi är dedikerade till säkerhet, tillförlitlighet, kvalitet och innovation. Genom strategiska förvärv anpassar vi oss till marknaden, så att vi kan erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för morgondagens säkerhetsutmaningar. För närvarande arbetar vi i fem affärssegment; fastighetsäkerhet, automatisering, enhets hantering.

Här nedan följer en översikt över företagen som är en del av AddSecure-gruppen:

AddSecure


 AddSecure hjälper våra kunder att bidra till ett säkrare samhälle genom att säkra kritiska kommunikationslösningar.

Lösningarna som hjälper till att rädda liv, skydda egendom och säkra vitala samhällsfunktioner. Vi övervakar kommunikationen mellan våra kunders larmenheter och larmmottagning och underlättar säker kommunikation mellan anslutna enheter (IoT).

Våra produkter är certifierade enligt nationella och internationella standarder för att ge bästa möjliga lösning inom säker kritisk kommunikation. Idag har AddSecure mer än 130 000 nöjda abonnenter för säker larm och IoT-kommunikation.

AddSecure har kontor i Oslo, Esbo, Göteborg och Malmö och Örebro med vårt huvudkontor i Stockholm.

Läs mer om AddSecure

Chiron


Chiron har utformat och utvecklat kommunikationssystem för säkerhetsbranschen i över 27 år.

Deras lösningar är både innovativa och tillämpliga, och åberopas av banker och försäkringsbolag och av själva säkerhetssystemleverantörerna.

Företaget är välkänt inom europeiska och världsmarknaden som leverantör av avancerade AoIP-system (Alarms over IP). Under de senaste åren har Chiron byggt upp en marknadsledning på många marknader över hela Europa, med över 200 övervakningscentraler i 46 länder som använder Chiron IRIS AoIP-systemet

http://www.chironsc.com/

Contal Security


Contal Security AB erbjuder helhetslösningar inom digital in- och utalarmering, passagekontrollsystem, integrerade säkerhetssystem, larmöverföring samt produkttillverkning och reparation.
Företaget har gedigen erfarenhet och kompetens inom utveckling och produktframställning från egen fabrik av tekniskt avancerade, kostnadseffektiva och användarvänliga säkerhetsprodukter. Contal Security är ett av Sveriges ledande företag inom digitala systemlösningar och levererar olika lösningar för digital in- och utalarmering till såväl privata som statliga och kommunala verksamheter. Företagets systemlösningar finns t ex installerade på närmare 150 räddningstjänster i landet.
Contal Security erbjuder även projektering, installation och driftsättning av sina produkter samt utveckling och konstruktion av skräddarsydda system. Företaget erbjuder också kundanpassade utbildningar med en blandning av teori och simulerade praktiska övningar samt behovsanpassad service och support.
Tillsammans med Contal OK i Slovakien, arbetar företaget internationellt och kan på så sätt tillgodose  kunder med Europas allra senaste teknik.


Läs mer om Contal Security


Smart Grid Networks

Smart Grid Networks designar och levererar säkra kommunikationssystem, mäter feldetektering och nätverksautomatisering i eldistributionsnätet.
Deras lösningar bidrar till effektiv samt förbättrad övervakning och kontroll.

"Vi kommer alltid att ge våra kunder de bästa och säkraste lösningarna för morgondagens distributionsnätverk. Vi hoppas att våra innovativa metoder hjälper våra kunder att ta ledningen för den nödvändiga anpassningen av energisystemet genom att erbjuda system som ökar mätningen och kontrollen av nätverket."

- Erling Gustavsson, Business Manager, Smart Grid Networks

Smart Grid Networks bygger på en unik kompetens och många års erfarenhet inom området digital kommunikation och nätverksautomatisering. Smart Grid Networks uppdrag är att tillhandahålla smarta lösningar och tjänster för kostnadseffektiva förbättringar och anpassningar av distributionsnätet.

http://smartgridnetworks.net/


Vehco


Vehco AB, grundat 2001, är en ledande europeisk leverantör av system för Fleet Management (FMS). Kärnverksamhet är att tillhandahålla FMS till företag med kommersiella fordon. Företaget har kontor i Sverige (HK), Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Frankrike och Italien. Bolaget strävar efter att alltid erbjuda närhet och kontakt med kunder på det lokala språket. Vehco marknadsför och säljer sina produkter genom ett eget försäljningsteam och genom partners i Europa. Totalt har bolaget 80 anställda och omsätter årligen ca 16 M€. Mer information på www.vehco.se

P R E S S K O N T A K T
Anna Stoldt, CMSO Vehco AB, Tel +46 31 64 51 17, anna.stoldt@vehco.com