Svenska Logga in partners

AddSecure-gruppen

 

Tillsammans med våra kunder bygger vi ett tryggare samhälle. Vi växer stadigt i och med att fler inser värdet av säker kritisk kommunikation av högsta kvalitet. Tillväxten sker såväl organiskt som genom uppköp. Uppköp av företag är ett sätt för oss att svara på marknadens behov och garanterar att våra kunder har de säkraste verktygen för ett tryggt larmsystem.

Här nedan följer en översikt över företagen som är en del av AddSecure-gruppen:

AddSecure


AddSecure erbjuder lösningar som gör att våra kunder är bättre rustade för morgondagens säkerhetsutmaningar.

Vi övervakar kommunikationen mellan våra kunders larmsystem, larmmottagning och vi gör det enkelt för enheter att säkert kommunicera med varandra.
Våra produkter är certifierade enligt internationella och nationella standarder för att ge bästa möjliga säkra överföringen av kritisk kommunikation.

Idag har AddSecure över 100 000 nöjda abonnenter för säker larmkommunikation.

AddSecure har kontor i Oslo, Göteborg, Malmö, Espoo och huvudkontor i Stockholm.

Läs mer om AddSecure

Chiron


Chiron har utformat och utvecklat kommunikationssystem för säkerhetsbranschen i över 27 år.

Deras lösningar är både innovativa och tillämpliga, och åberopas av banker och försäkringsbolag och av själva säkerhetssystemleverantörerna.

Företaget är välkänt inom europeiska och världsmarknaden som leverantör av avancerade AoIP-system (Alarms over IP). Under de senaste åren har Chiron byggt upp en marknadsledning på många marknader över hela Europa, med över 200 övervakningscentraler i 46 länder som använder Chiron IRIS AoIP-systemet

http://www.chironsc.com/

Contal Security


Contal Security AB erbjuder helhetslösningar inom digital in- och utalarmering, passagekontrollsystem, integrerade säkerhetssystem, larmöverföring samt produkttillverkning och reparation.
Företaget har gedigen erfarenhet och kompetens inom utveckling och produktframställning från egen fabrik av tekniskt avancerade, kostnadseffektiva och användarvänliga säkerhetsprodukter. Contal Security är ett av Sveriges ledande företag inom digitala systemlösningar och levererar olika lösningar för digital in- och utalarmering till såväl privata som statliga och kommunala verksamheter. Företagets systemlösningar finns t ex installerade på närmare 150 räddningstjänster i landet.
Contal Security erbjuder även projektering, installation och driftsättning av sina produkter samt utveckling och konstruktion av skräddarsydda system. Företaget erbjuder också kundanpassade utbildningar med en blandning av teori och simulerade praktiska övningar samt behovsanpassad service och support.
Tillsammans med Contal OK i Slovakien, arbetar företaget internationellt och kan på så sätt tillgodose  kunder med Europas allra senaste teknik.


Läs mer om Contal Security


Smart Grid Networks

Smart Grid Networks designar och levererar säkra kommunikationssystem, mäter feldetektering och nätverksautomatisering i eldistributionsnätet.
Deras lösningar bidrar till effektiv samt förbättrad övervakning och kontroll.

"Vi kommer alltid att ge våra kunder de bästa och säkraste lösningarna för morgondagens distributionsnätverk. Vi hoppas att våra innovativa metoder hjälper våra kunder att ta ledningen för den nödvändiga anpassningen av energisystemet genom att erbjuda system som ökar mätningen och kontrollen av nätverket."

- Erling Gustavsson, Business Manager, Smart Grid Networks

Smart Grid Networks bygger på en unik kompetens och många års erfarenhet inom området digital kommunikation och nätverksautomatisering. Smart Grid Networks uppdrag är att tillhandahålla smarta lösningar och tjänster för kostnadseffektiva förbättringar och anpassningar av distributionsnätet.

http://smartgridnetworks.net/