Svenska Logga in partners

Jobba hos oss

 

Vi jobbar i en bransch där det händer mycket inom den tekniska utvecklingen. Säkerhetsfrågor handlar idag lika mycket om ett effektivt inbrottsskydd som om säker kommunikation för både människor, datorer och maskiner. Vi arbetar ständigt med produktutveckling och är lyhörda för kundernas krav.

Vi är idag ca 160 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Vårt huvudkontor ligger vid Telefonplan i Stockholm och vi har dessutom kontor i Göteborg, Malmö, Örebro, Oslo och Espoo.

Är du intresserad av att jobba hos oss och bidra till att AddSecure fortsätter att vara den ledande operatören inom säker kommunikation, hör gärna av dig till jobb@addsecure.se

 

 

Lediga jobb:

Sales Development Representative

AddSecure söker SDR (Sales Development Representative) för svenska och norska marknaden
AddSecure är en ledande europeisk aktör inom säkrad kritisk kommunikation. Vi förser över 50 000 kunder och partners runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar inom övervakade larm och kritisk IoT-kommunikation. Total har vi levererat närmare 400 000 uppkopplingar och en miljon enheter. Våra lösningar

  • som hjälper till att rädda liv, skydda egendom och säkra viktiga samhällsfunktioner
  • är flexibla, lätta att installera och bidrar till att öka våra kunders konkurrenskraft.

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett nytt team inom AddSecure som jobbar med kvalitetssäkring av prospekt där dina primära marknader är Sverige och Norge.
I din roll som SDR kommer du ha daglig kontakt med svenska och norska prospekt där du som SDR kommer bedöma och kvalitetssäkra prospekten och förmedla dem vidare till ansvarig distriktssäljare. Prospekten kan komma in via exempelvis webbinarier, events och inbound marknadsföring men du kommer också proaktivt söka upp intressanta företag. Arbetet innebär hög aktivitetsgrad och intensiv kundkontakt där dina främsta arbetsverktyg är datorn och telefonen.

Kvalifikationer
Du är i början av din karriär och vill vara med och utvecklas tillsammans med vårt team.
Du har erfarenhet av att jobba med telefon som primärt verktyg.
För att du ska lyckas i ditt arbete behöver du vara disciplinerad och självgående, du är självklart mål och resultatinriktad och tycker om att jobba i team.

God kommunikativ förmåga i tal och skrift, god förmåga att hantera utmaningar kopplade till arbetsuppgifterna och du tar egna initiativ. 
Ditt arbetssätt är planerat och strukturerat men med hög energi och högt driv.

Vi erbjuder
Arbete i ett företag som är i en spännande utvecklingsfas, tillsammans med många drivna kollegor som gillar att vara med och påverka verksamheten.
Tjänsten är heltid med fast månadslön plus rörlig del.
Din roll i verksamheten innebär stora utvecklingsmöjligheter och vi ser att du på sikt har en roll med ännu mer ansvar.

 

För frågor om tjänsten kan du kontakta: 
Anna Börjesson, Chief Marketing Officer, 072 0833 296.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.